...tai tästähän se oikeastaan vasta alkaa. ;-)

Juice lauloi 35 vuotta sitten hitiksi muodostuneessa Sika-joululaulussaan: "Joulun viettomme alkaa jo toukokuussa..." Se pätee viisukansaankin. Usein viisukaupungeissa reissatessamme vitsailemme sillä, että joulu on se ajanjakso, kun ollaan reissussa ja kaikki mitä siihen sisältyy, mutta uusi vuosi on sitten se Grande Finale-päivä, johon kaikki huipentuu. Siihen 3,5 h kestävään spektaakkeliin, jossa valitaan seuraavan vuoden matkakohde = viisuvoittaja.

Vahvoja ennakkosuosikkeja ei tänä vuonna monia ole, mutta pari sentään. Kaikkia eri äänestyksiä seuraamalla voi helposti havaita, että sekä Viro että Ruotsi ovat monien fanien mieleen. Itse en taas olisi yhtään yllättynyt vaikka tiemme veisi ensi vuonna joko Roomaan tai Lontooseen.

Tänä iltana, 11.4. lauantaina, voi muuten nähdä tuon 31.3. olleen Viisujen juhlakonsertin Yle TV2:n puolella klo 19:10 alkaen. 

Hieno konsertti, mutta se ruotsalaisten ja ruotsalaisuuden ylivertaisuuden korostaminen sai melkein laatan lentämään... GIVE ME A BREAK! Ei se nyt niin ihmeellinen viisumaa ole! ;-)