...laskin aivan itse äsken, kun näin puuhkapussukan.

 

20150509_224054-1%5B1%5D.jpg

 

Kyllä, muuntelimme vanhaa Arja Korisevan joululaulua vähän uuteen uskoon viikonloppuna. Vain kolme yötä reissuun on enää tässä vaiheessa aikaa. Aika, se valuu melkein huomaamatta näinä päivinä käsistä. Miljoona asiaa on muistettavana ja samalla jännitys alkaa hiipiä sisään.

Tänään maanantaina Pertti Kurikan Nimipäivät harjoittelee ensimmäisen kerran Wiener Stadthallen lavalla, ja muutenkin harjoitukset pyörähtävät kevätsirkuksen osalta käyntiin. Torstaina matkaamme Wieniin ja heti perjantaina pääsemme suoraan Suomen toisiin harjoituksiin näkemään, miltä se näyttää lavalla. 

Oma mielenkiintoni suuntautuu enemmän BIG5-maihin ja kisojen vierailijaan, uuteen viisuperheen jäseneen, Australiaan. Italiaan siksi, että rakastan kappaletta yli kaiken, se on suurin suosikkini tänä vuonna, Britanniaan siksi että lavalla saa olla vain kuusi ihmistä ja on mielenkiintoista nähdä, miten Electro Velvet toteuttaa esityksen tuolla kuuden hengen rajoituksella, kun esikatseluvideossa on populaa huomattavasti enemmän. Ja viisuperheen uusimpaan tulokkaaseen siksi, että laulaako Guy Sebastian yhtä hyvin livenä kuin muutamasta harjoitusviedosta voi päätellä...

Viisuviikot ovat jälleen alkaneet! Joulu on taas, joulu on taas... jännä mun hirveä! ;-)