Huomenta Tukholmasta!

Vaikka hellettä riittää näin ensimmäisen semin ja Sandhjan päivän merkeissä, se alkoi surullisella uutisella yhden parhaista viisuedustajistamme poismenolla. Reggae OK oli hieno biisi (vaikkakin aliarvostettu), ja moni muu hieno kappale hänen uraltaan jää elämään ikuisesti, muun muassa tämä vuodelta 1985 oleva viisutyrkky karsinnoistamme. 

Tänään keskitymme Sandhjaan ja Sing It Awayn kannustamiseen finaaliin. Jännä päivä tulossa, joka alkaa jo ennen kolmea suomalaisten yhteisellä kokoontumisella Tukholman Hard Rock Cafessa. Se on startti iltaan ja tunnelmankohotukseen.

Viime yönä sain EuroClubilla kuitenkin parhaan synttärilahjan IKINÄ! Magnus Carlsson, moninkertainen MF-artisti, esiintyi täpötäydelle EuroClubin yleisölle. Kolmen kappaleen setissä kuultiin Se Mig (2000), Live Forever (2007) ja Möt Mig I Gamla Stan (2015). Jo pelkästään tämä hittiputki riitti takaamaan, että olin pyörtyä onnesta, mutta yhteiskuva Magnuksen kanssa kruunasi kaiken...

Sååååååå snygg att jag döööör... Moni viisukaveri on tuntenut herran ja alkanut seurata häntä vasta viisujen myötä, mutta minun fanitukseni on alkanut jo 22 vuotta sitten lähes Barbadoksen ensihetkistä. Magnus sattuu olemaan vielä samasta pikkukylästä kotoisin, jossa vuonna 1994 kävin koulua, Boråsin Fristadista.