Eiliseen ja tähän päivään mahtuu paljon.

Suomen suurlähetystö oli kutsunut suomalaistoimittajia ja Suomi-faneja kutsuille kaupungin sydämeen, lähelle kuninkaanlinnaa.

Alkuilta kului siis lähetystössä, jossa soivat niin Suomi-viisut kuin isäntämaan viisutkin. Kovin oli itse asiassa Ruotsipainotteinen soittolista loppuillasta. Lähetystön kutsuilta löytyi myös kaksi viisuedustajaamme yhdellä kertaa. Krista Siegfrids (Marry Me 2013), joka tällä kertaa toimi Ylen tiimissä välittäen kuulumisia Tukholmasta. Sekä tietysti meidän upea edustajamme, Sandhja, tältä vuodelta. Sandhja esitti taustajoukkoineen edustuskappaleensa Sing It Away, ja Krista esiintyi hetkeä myöhemmin esittäen kevään MF-tyrkkynsä Faller sekä jo mainitun Marry Me-kappaleen.

Samaan aikaan naapurissa, aivan kulman takana, oli EuroVillagen avajaiset. ABBAa lauloi yleisö yhteistuumin sulassa sovussa. Yhteislaulusessioon en ehtinyt mukaan. Vähän harmitti, mutta toisaalta, löysin jotain huikean paljon parempaa hetkeä myöhemmin samaisesta paikasta. Martin Stenmarck (SWE2005) heitti lähes tunnin setin päälavalla. Setissä kuultiin kaikki herran MF-tyrkyt sekä monia muita hänen tunnettuja hittejään. 

Nautin, joka ainoasta sekunnista.

Tänään lauantaina oli viimeinkin aika muuttaa varsinaiseen "linnaamme", jonne Keskinäisen Vattuilun Kerhon jäsenet kokoontuvat viettämään vuotuista kisaviikkoa. Antti ja minä olemme jo muuttaneet sisään, Liisukka, Petu ja Esko saapuvat illalla ja viimeisin KVK:n varsinainen jäsen maanantaina, Tuomas. 

Alkakaahan tulla jo sieltä, jotta saadaan bileet käyntiin. ;-)