Kaksi viikkoa urheilun juhlaa. Lajien kirjo on mahtava. Tarjolla on kaikki lajit kesälajeista, mitä ikinä saatat toivoa. Eikun valitsemaan.

Yle tarjoaa monipuolisesti, kerrankin. Ja se, mitä juuri haluat katsoa, löytyy - ellei kahdelta pääkanavalta - niin Ylen Rio Areenasta, joka on katsottavissa, läppärillä, tabletilla ja älypuhelimella. Lataa vain Rio Areena sovelluskaupastasi, ja homma toimii. Yli 3 200 tuntia huippu-urheilua laidasta laitaan. 

Omien suosikkilajieni kirjo on laaja. Ensimmäistä olympiaviikkoa hallitsevat uinti, pyöräily, ratsastus ja purjehdus. Ja kun uinti päättyy tai on päättymässä, alkavat yleisurheilu ja muut lajit hallita suosikkilistaani. Juuri äsken juhlittiin Ruotsin ensimmäistä mitalia Rion kisoissa, ja yön kuluessa saataneen toinen Ruotsiin. 

Niin urheiluhullu kuin olenkin, rakastan myös hyvää musiikkia. Sitä tarjosi aikanaan punkbändinä aloittanut Eppu Normaali neljän tunnin keikallaan eilisiltana Ratinan stadionilla Tampereella. Huikea show, jonka aikana kuultiin kaikki suurimmat hitit, kuten Pimeyden tango, Vuonna 85, Kitara, taivas ja tähdet... ja monia muita. Joitakin yksittäisiä jäin ehkä hieman kaipaamaan, mutta mitäs niistä. Koskettavin hetki oli varmaan, kun koko stadion laulaa kuorossa Voi kuinka me sinua kaivataan. Ilta oli jo hämärtynyt ja ihmisten kännykät valaisivat stadionia kauniisti. Kerrassaan hieno kokemus. 40 vuotta on pitkä aika, melkoinen ura legendaariselle suomalaisbändille! Harva pystyy samaan.

Suuresti Tampereen retkestä eilen nauttinut urheiluhullu keskittyy nyt Rion tapahtumiin. ;-)